Magistrski študij za Management in poslovno pravo

Tekom magistrskega študija za Management in poslovno pravo boste pridobili znanja in praktične veščine za dobro zaposlitev ali za uspešno vodenje svojega podjetja ter naziv »Magister managementa in poslovnega prava«. Vsakega študenta obravnavamo individualno in se prilagajamo, da je njegov študijski proces optimalen.

Na prijavo

Info Dan Web Banner Main Dec Ok

ZAKAJ ŠTUDIRATI NA MLC?

ZAPOSLJIVOST

po dokončanju študija

 • Predavatelji iz prakse, poslovnega okolja in pravosodja
 • Aktualna pravna znanja in veščine vodenja

PRILAGODLJIVOST

med študijem

 • Fleksibilni roki in individualni sestanki 1:1
 • Popoldanska predavanja med tednom
 • Vpis mogoč za diplomante vseh smeri

DODATNE STORITVE

vključene v šolnino

 • SAP izobraževanje in certifikat (vrednost 1600 €)
 • Vsa potrdila in dodatni izpitni roki

Obiščite nas na informativnem dnevu! - Za vpis do konca decembra 2022 prejmete darilni bon v vrednosti 500 €, ki ga lahko uveljavite pri plačilu šolnine.

Jure Piškur, študent

Danijela Miletić Petrić, študentka

Matej Jugovic, študent

Katja Jerič, magistrantka

Peter Žmak, magistrant

Na MLC Ljubljana po informacije za magistrski program Management in poslovno pravo

 

Četrtek, 15. december 2022 ob 17. uri/V ŽIVO IN ONLINE

 

Magistranti MLC Ljubljana se zaposlujejo na delovnih mestih, kjer je zaradi zahtevnosti dela potrebna VII. stopnja izobrazbe in je za reševanje managerskih problemov poleg strokovnih kompetenc potrebno tudi poznavanje poslovnega prava. Digitalno orodje pa zahteva od današnjih managerjev tudi poznavanje orodij in dejavnikov, ki jih prinašajo sodobni tehnološko podprti poslovno informacijski sistemi za odločanje, BIG DATA analize in umetna inteligenca.

Študijski program je posebej prilagojen za vse, ki se srečujejo s problemi vodenja in podjetniškimi pravnimi problemi, pa s pravnimi vprašanji in problemi managementa še niso bili seznanjeni v dodiplomskem izobraževanju.

V naš magistrski program vljudno vabimo diplomante tehničnih, filozofskih, medicinskih, zdravstvenih, naravoslovnih, umetniških in drugih programov.

Odločite se za študij na MLC Ljubljana in ne spreglejte priložnosti, ki velja za zgodnji vpis, obenem pa si pravočasno zagotovite tudi mesto v skupini za naslednje študijsko leto.

Dscf2103

ŽELITE IZVEDETI VEČ?

Obiščite nas na informativnem dnevu

Vse informacije o informativnem dnevu vam bomo poslali na vaš e-mail naslov

  * Označena polja so obvezna.

  Magistrski študij - Management in poslovno pravo

  Fakulteta MLC Ljubljana v okviru tega programa organizira moderen interdisciplinarni študij managementa in poslovnega prava za podjetnike in managerje. Namen programa je razvoj poslovne in pravne kulture ter uspešnosti delovanja poslovnih subjektov v domačem in mednarodnem okolju.

  Študijski program je uporabno naravnan, program uvaja novosti, ki pomenijo dodano vrednost za magistrske študije v našem prostoru.

  Posebnosti študija so:

  • sodelovanje poslovno uveljavljenih strokovnjakov iz prakse pri predmetih programa kot način merjenja uporabnosti študija,
  • pridobivanje certifikatov, ki dodatno povečujejo vrednost študija in širijo zaposljivost magistrantov, kot npr.: certifikat iz vodenja – »leadership«, SAP ERP certifikat uporabe SAP IKT, drugi certifikati
  • študijske ekskurzije v uspešna domača in tuja podjetja z ex post analizami,
  • gostujoči predavatelji iz tujine,
  • reševanje poslovnih problemov študentov v magistrskih ali seminarskih delih.

  Študijski program je posebej prilagojen za vse, ki se srečujejo s problemi vodenja in podjetniškimi pravnimi problemi, pa s pravnimi vprašanji in problemi managementa še niso bili seznanjeni v dodiplomskem izobraževanju. Na ta program se tako vpisujejo diplomanti tehničnih, filozofskih, medicinskih, zdravstvenih, naravoslovnih, umetniških in drugih programov.

  Trajanje študija: 2 leti
  Število kreditnih točk (KT): 120 KT
  Slovensko ogrodje kvalifikacij (SOK): 8
  Evropsko ogrodje kvalifikacij (EOK): 7
  Strokovni naslov: magister managementa in poslovnega prava / magistrica managementa in poslovnega prava
  Kraj izvajanja študija: Ljubljana
  Način študija: izredni študij

   

  RAZPIS ZA VPIS V ŠTUDIJSKO LETO 2022/2023

  Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

  Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

  Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

  Kontakt in vpis