Kakšno je stanje vaše osebne energije?

<< Nazaj na domačo stran


Z vprašalnikom OsE12 si lahko v manj kot dveh minutah brezplačno pridobite podobo vaše energijske vitalnosti. S pomočjo pridobljenih rezultatov pa boste lahko učinkovito načrtovali osebne strategije in konkretne aktivnosti za dvig energije, motivacije in boljše počutje.

Avtorica koncepta Osebne energije je dr. Danijela Brečko, pionirka na področju raziskovanja fenomena Organizacijske energije in vodja istoimenske nacionalne raziskave.

Navodilo za izpolnjevanje

Pozorno preberite vsako izmed 12 trditev in na stopenjski lestvici označite, v kolikšni meri velja za vas (1 - zelo redko; 2 - redko; 3 - občasno, 4 - pogosto; 5 - zelo pogosto). Pri odgovorih se osredotočite nase in na vaše splošno počutje v zadnjem mesecu. V čim večji meri se poskusite izogniti srednjemu odgovoru (občasno). Trditve so zapisane v nedoločni obliki in izražajo tako žensko kot moško obliko.

Bodite iskreni, rezultate boste prejeli le Vi.

Trditev
Stopenjska lestvica
Ponosen sem nase (na svoje delo, svoje dosežke ...).
Svoje življenje doživljam umirjeno.
Menim, da moje življenje nima pravega smisla.
Zapletam se v konflikte.
Rad se povezujem z drugimi.
Počutim se sproščeno.
Hitro obupam, ko nastopijo problemi.
Ob spremembah doživljam strah.
Pri aktivnostih, ki jih počnem, se zlahka osredotočim.
Zadovoljen sem s svojim življenjem.
Počutim se izčrpano.
Ko me kaj zmoti, takoj vzkipim.

Prosimo vas, da nam za namen statistične obdelave zaupate še naslednje podatke o vas.

Ti podatki ne pogojujejo pridobitve poročila.

Spol
Starost
Izobrazba
Višina mesečnih prihodkov
Regija, v kateri večinoma bivate (zemljevid)

Vas zanima stanje vaše osebne energije?

Vpišite svoj e-poštni naslov in pritisnite na gumb za izdelavo poročila. Rezultati bodo prikazani v brskalniku, prav tako pa jih bomo poslali tudi na vaš e-naslov.

Z vpisom svojega e-naslova izrecno SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana do preklica moje odločitve uporablja za informiranje o brezplačnih in ostalih seminarjih MLC Ljubljana ter drugih oblikah dodatnih izobraževanj; informacijah o vpisu v visokošolski oziroma magistrski program MLC Ljubljana, informacijah o študijskih in drugih vsebinah ter dogajanju na MLC Ljubljana.

Prav tako izrecno SOGLAŠAM, da se rezultati opravljenega testa lahko obdelujejo in uporabijo v raziskovalne namene MLC Ljubljana.

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila oz. se od prejemanja obvestil lahko kadarkoli odjavim. Kot našo tržno platformo uporabljamo Mailchimp. S klikom na gumb "Izdelaj poročilo" potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

<< Nazaj na domačo stran