pred. mag. ANDREJKA JOST - MLC

Habilitacijski/strokovni naziv:Pred. mag. Andrejka Jost

pred. mag. ANDREJKA JOST

Področje:Finance

E-pošta:andreja.jost@gmail.com

Magistrirala je na Ekonomski fakulteti v Ljubljani na področju poslovodenja in organizacije. Ima več kot desetletne izkušnje iz bančništva, s področij ocenjevanja kreditne sposobnosti gospodarskih družb, prestrukturiranja finančnih obveznosti in notranjega revidiranja. Trenutno se ukvarja z notranjim revidiranjem v gospodarski družbi. Svoje teoretično in praktično pridobljeno znanje nenehno dopolnjuje in ga posreduje naprej kot višješolska predavateljica pri predmetih s področja financ.

Trenutni položaj:

Notranja revizorka, višješolska predavateljica, mentorica.

Univerzitetna izobrazba:

Magistrica znanosti (2007, Ekonomska fakulteta, Univerza v Ljubljani), Specialistka revizije (2006, Ekonomska fakulteta, Univerza v Ljubljani), dodiplomska izobrazba (2006, Ekonomska fakulteta, Univerza v Ljubljani).

Področje raziskovanja in pedagoškega delovanja:

Področje delovanja je financiranje podjetij, finančno prestrukturiranje in notranje revidiranje gospodarskih družb. Pedagoško deluje na področju financ.

Strokovno in organizacijsko delo:

Od leta 2005 je zaposlena v gospodarstvu. V svoji dosedanji delovni praksi je pridobila izkušnje pretežno v bančništvu. Ukvarjala se je s financiranjem podjetij in drugih institucij ter z notranjim revidiranjem banke. Je preizkušena notranja revizorka in državna notranja revizorka.

Nagrade in priznanja:

Dobitnica pohvale Ekonomske fakultete, Univerze v Ljubljani, za izjemen študijski uspeh na dodiplomskem študiju.

Objave/publikacije:

Objavljena dela so dostopna na spletnem naslovu.

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis