RAZISKOVALNA DEJAVNOST - MLC

Raziskovalna dejavnost

Fakulteta MLC Ljubljana opredeljuje položaj v znanstveno raziskovalnem področju z s svojo vizijo, da se bo uvrščala med vodilne fakultete na interdisciplinarnem področju managementa in poslovnega prava. To fakulteta uresničuje s svojimi razvojnimi aktivnostmi opredeljenimi s strategijo in drugimi akti. Znanstveno-raziskovalna dejavnost fakultete se usmerja na razvoj novega interdisciplinarnega znanja managementa in poslovnega prava ter prenos tega v študijske programe ter v izvajanje vseh drugih izobraževalnih ter razvojnih procesov fakultete.

Fakulteta pri razvoju znanstveno raziskovalne dejavnosti sledi trendom v mednarodnem znanstveno raziskovalnem in visokošolskem prostoru ter okvirjem, opredeljenim v nacionalni zakonodaji ter nacionalnih razvojnih strategijah.

Fakulteta je za razvoj raziskovalne dejavnosti opredelila interne akte in skladno s tem ustanovila Inštitut za management in poslovno pravo. Inštitu izvaja aktivnosti preko svojih organizacijskih  enot.

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis