1. okrogla miza Kariernega centra MLC Ljubljana - MLC

1. okrogla miza Kariernega centra MLC Ljubljana

V sredo, 25. maja 2022 smo se zbrali na srečanju študentov, ki so predstavili svoje karierne poti na 1. Okrogli mizi Kariernega centra MLC Ljubljana.

Z nami so bili komunikativni kolega Jure Kuleto, ki ima že dolgoletne delovne izkušnje in je pravi strokovnjak na področju SAP programskega orodja, potem kolegica Ajla Murić, ki je s svojo zagnanostjo in delavnostjo razvila podjetje, kjer združuje strast in prizadevno delo, saj je podjetniško idejo pravzaprav razvila iz svojega hobija. Nadaljevali smo v pogovoru s kolegom Štefanom Kuharjem, ki nam je zaupal prednosti in slabosti ob prevzemu družinskega posla, saj vodi turistično kmetijo ter Brunarico Sonček na Krvavcu, ki je že dve generaciji v družinski lasti. Kot zadnja pa se je predstavila mlada, pa vendarle že zelo samostojna in karierno naravnana Karin Čerček Marinko, ki je do nedavnega opravljala delo v odvetniški pisarni, sedaj pa prevzema naloge managementa v družinskem podjetju, ki se ukvarja z medicinski pripomočki. Tako ves čas in ne samo pri študiju, povezuje obe interesni področji, torej management in pravo, tudi pri svojem delu.

Slušatelji smo prisluhnili pogovoru s tokratnimi gosti z velikim veseljem in prav gotovo našli tudi zase kakšno idejo, ki bo prav prišla pri razvijanju karierne poti.

Vse, ki vas pogovor 1. Okrogle mize Kariernega centra MLC Ljubljana zanima in se nam niste mogli pridružiti, vabimo, da si ogledajo posnetek in nas vprašajo za morebitna dodatna vprašanja.

 

Oglejte si posnetek:

Hvala vsem gostom za čas in predstavitev ter slušateljem za sodelovanje na dogodku!

 

Naj pa obenem povabimo tudi ostale, da se nam pridružijo na naslednji, to je 2. Okrogli mizi Kariernega centra MLC Ljubljana in predstavijo svoje delo ter nam zaupajo zanimive izkušnje pri iskanju novih delovnih izzivov. Za več informacij in prijave pišite na diana.sepeta@mlcljubljana.com  – se vidimo jeseni!


Vector Cartoon Business Meeting, Conference

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis