10 let MLC - MLC

10 let podajanja znanja na MLC fakulteti

Dekanova misel ob 10. obletnici fakultete MLC ljubljana

 

Dekan Mlc

Red.prof.dr. Srečko Devjak
Dekan

MLC Ljubljana v kratkem, vendar uspešnem 10-letnem obdobju uresničuje svoje ambiciozno poslanstvo in vizijo. V domačem in mednarodnem prostoru smo ustvarili prepoznaven, edinstven in napreden interdisciplinarni študij managementa in poslovnega prava. Dvignili smo raven izobrazbe pri preko 250 diplomantih in magistrantih. Oblikovali smo vrhunsko predavateljsko in znanstvenoraziskovalno ekipo visokošolskih učiteljev za izvajanje interdisciplinarnega študija in najzahtevnejših znanstvenoraziskovalnih projektov. Vzpostavljena močna mednarodna mreža poslovnih in akademskih partnerjev ter mreža diplomantov pa je varen temelj za uspešen nadaljnji razvoj in rast naše MLC Ljubljana.

Vsem, ki smo povezani z MLC Ljubljana, želim še veliko uspehov in zadovoljstva!

10 Let Mlc Hero Image

NAŠI DOSEŽKI V ŠTEVILKAH

 

 

 

1 Kumulativa Vpis
Vsako leto se več mladih zaveda, da so veščine managementa in pravna znanja odlična izbira za študij in njihov osebni razvoj.
2 Stevilo Studentov
Vsako leto s poudarjanjem individualnega odnosa in motivacijo študentov poskrbimo za številne osebne uspehe, nadgradnjo znanja in več priložnosti študentov na delovnih mestih, ki jih želijo osvojiti!
3 Diplomirani Magistranti
Vsako leto smo bolj ponosni na zaključne rezultate bodočih diplomantov in na njihova diplomska dela, ki odražajo interdisciplinarnost managementa in prava in izkazujejo zrelost in izkušnje vsakega diplomanta posebej.

 

 

4 Sap Certifikati
Vsako leto s ponosom pospremimo kariernim izzivom naproti z nadpovprečno doseženimi rezultati novo generacijo prejemnikov mednarodno veljavnih certifikatov Sap University Alliances, ki lahko pridnemu študentu ali diplomantu odprejo vrata v marsikatero uspešno podjetje pri nas ali v tujini.
.5 Raziskovalna Dejavnost~imageoptim
Vsako leto delo celotne akademske skupnosti bogatimo z novimi raziskovalnimi projekti, poslovnimi sodelovanji in rezultati uspešno zaključenih drugih izzivov MLC Ljubljana.

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis