4. Promocijsko predavanje za potencialne kandidate za študij na MLC Ljubljana

Povečevanje produktivnosti je in bo osrednja tema razvoja družbe in podjetij. Vendar večina ljudi zmotno misli, da je mogoče produktivnost povečevati  samo s trdim delom. V praksi se dostikrat pokaže, da je tovrsten pristop precej omejen. Po drugi strani pa je mogoče s pametnejšim delom učinkovitost povečevati vsak dan. Pridružite se nam in skupaj z nami boste spoznali, kako se tega lotiti in kako vam lahko koristi v poslu in življenju.

 

V maju bomo na MLC Ljubljana v okviru tokratnega promocijskega predavanja gostili doc. dr. Roka Stritarja, odličnega predavatelja in člana akademske skupnosti naše fakultete, na temo “Vitka načela za učinkovito poslovanje in življenje”.

 

Vljudno vabljeni na 4. Promocijsko predavanje, namenjeno kandidatom za študij na MLC Ljubljana, študentom in drugim, ki jih zanima naša majska tema, s področja managementa.

Dobimo se v sredo, 5. maja 2021 ob 16. uri preko povezave Zoom, zato se pravočasno prijavite na spletnem obrazcu.

 

Naj bo to tudi priložnost, da se nam pridružite in se prepričate, na kakšen način potekajo predavanja in pobližje spoznate različne interdisciplinarne teme s področja managementa in prava, ki so del vsebin visokošolskega programa Management in pravo.

Vljudno vabljeni, da spremljate tudi naša naslednja mesečna promocijska predavanja, že naslednje bo na vrsti v začetku meseca junija 2021 s temo s področja digitalnega poslovanja.

 


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis