Kontakt in vpis
Zapri

Kontakt in vpis

 • E: INFO@MLCLJUBLJANA.COM
 • M: 040 931 231 ALI 040 937 931
 • TEL: +386 (0)59 047 920

Kontaktirajte nas


  Visokošolski programMagistrski programDodatno izobraževanje

  *obvezna polja

  4. Promocijsko predavanje za potencialne kandidate za študij na MLC Ljubljana

  Povečevanje produktivnosti je in bo osrednja tema razvoja družbe in podjetij. Vendar večina ljudi zmotno misli, da je mogoče produktivnost povečevati  samo s trdim delom. V praksi se dostikrat pokaže, da je tovrsten pristop precej omejen. Po drugi strani pa je mogoče s pametnejšim delom učinkovitost povečevati vsak dan. Pridružite se nam in skupaj z nami boste spoznali, kako se tega lotiti in kako vam lahko koristi v poslu in življenju.

   

  V maju bomo na MLC Ljubljana v okviru tokratnega promocijskega predavanja gostili doc. dr. Roka Stritarja, odličnega predavatelja in člana akademske skupnosti naše fakultete, na temo “Vitka načela za učinkovito poslovanje in življenje”.

   

  Vljudno vabljeni na 4. Promocijsko predavanje, namenjeno kandidatom za študij na MLC Ljubljana, študentom in drugim, ki jih zanima naša majska tema, s področja managementa.

  Dobimo se v sredo, 5. maja 2021 ob 16. uri preko povezave Zoom, zato se pravočasno prijavite na spletnem obrazcu.

   

  Naj bo to tudi priložnost, da se nam pridružite in se prepričate, na kakšen način potekajo predavanja in pobližje spoznate različne interdisciplinarne teme s področja managementa in prava, ki so del vsebin visokošolskega programa Management in pravo.

  Vljudno vabljeni, da spremljate tudi naša naslednja mesečna promocijska predavanja, že naslednje bo na vrsti v začetku meseca junija 2021 s temo s področja digitalnega poslovanja.