ADM Valencia - MLC

ADM Valencia

Sodelavki iz dekanata sta se v tednu od 20. – 24. maja 2019 udeležili #7thADM Valencia, Erasmus+ tedna za usposabljanje strokovnega osebja, ki ga je organizirala Politehnična univerza v Valenciji.

     

V okviru dogodka so potekale vsakodnevne aktivnosti v obliki “job shadowing”, delavnic učenja španskega jezika, spoznavanja španske kulture ter individualnih razgovorov s kolegi organizatorji dogodka, kot tudi z drugimi udeleženci. Delavnice so bile zelo praktično naravnane, saj so temeljile na izmenjavi mnenj, izkušenj in idej drugih udeležencev iz različnih kulturnih in družbenih okolij.

Delavnice so bile izvedene iz področij različnih služb: Komunikacija-oglaševanje, Finančne zadeve, Študentske zadeve, Kadrovske zadeve, Pisarna za kakovost.

Namen udeležbe na dogodku je bil predvsem v pridobivanju in vzpostavljanju sodelovanja z novimi Erasmus+ partnerji, ki bo omogočilo nadaljnje mednarodno delovanje celotne akademske skupnosti MLC Ljubljana.


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis