Alumni klub vabi na prvo gostujoče predavanje v tem študijskem letu - MLC

Alumni klub vabi na prvo gostujoče predavanje v tem študijskem letu

Tudi letošnje študijsko leto je Alumni klub MLC Ljubljana pričel dejavno.

Prvo gostujoče predavanje, ki so ga pripravili za svoje člane bo predavanje strokovnjaka za zasebno varovanje Mateja Jugovica. Predavanje bo potekalo v torek, 20. oktobra 2020 ob 18.uri, ko bo njihov tokratni gost razkril več o sami dejavnosti zasebnega varovanja v Republiki Sloveniji. Podrobneje bo torej predstavljeno zasebno varovanje, nekatera bistvena določila Zakona o zasebnem varovanju in nenazadnje to, kaj bi morali kot (bodoči) managerji ali poslovni pravniki vedeti o tem področju.

Predavanje bo zaradi razglasitve epidemije in spoštovanja s tem povezanih ukrepov potekalo izključno ONLINE.

Vsi člani Alumni kluba MLC Ljubljana vljudno vabljeni – na voljo torej nova priložnost, da izveste več o področju, ki ga zagotovo še ne poznate!

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis