Aprila je na MLC Ljubljana gostovala farmacevtska družba Novartis - MLC

Aprila je na MLC Ljubljana gostovala farmacevtska družba Novartis

Aprilsko gostujoče predavanje v okviru Kariernega centra MLC Ljubljana z naslovom »Novartis – karierna priložnost za študente in diplomante MLC Ljubljana«, sta včeraj, 3.aprila 2024 na MLC Ljubljana izvedla direktorica Novartisovega korporativnega centra Ljubljana, ga. Jerica Rozman Pungerčar in vodja strateških programov, g. Marjan Krajnik.

Farmacevtska družba Novartis uporablja moč inovacij v znanosti za iskanje rešitev nekaterih najzahtevnejših zdravstvenih izzivov sodobne družbe. V Novartisu v Sloveniji kot del ene vodilnih farmacevtskih družb na svetu razvijajo, proizvajajo in tržijo inovativna zdravila. Z naprednimi terapijami soustvarjajo medicino, so največji ponudnik inovativnih zdravil na domačem trgu in pomemben partner slovenskega zdravstva. Delujejo na dveh lokacijah, v Ljubljani in Mengšu. Na poti do novih odkritij se povezujejo z znanstvenoraziskovalnimi institucijami v Sloveniji in svetu. S svojimi izkušnjami, znanjem in kakovostjo predstavljajo pomemben del Novartisa na globalni ravni.

V Novartisovem korporativnem centru v Ljubljani podpirajo operativne dejavnosti in strategijo proizvodnih lokacij po celem svetu z zagotavljanjem rešitev na različnih področjih kot so inženiring, informacijska tehnologija, upravljanje oskrbovalnih verig, usposabljanje in izobraževanje, finance, zagotavljanje varnosti in okoljske trajnosti.

V okviru Novartisovega korporativnega centra deluje tudi ekipa, odgovorna za vzpostavitev nove generacije programskega paketa SAP (S4HANA). Omenjeni paket je temeljno orodje, ki farmacevtski družbi Novartis omogoča učinkovito izvajanje številnih poslovnih procesov. V povezavi z drugimi namenskimi orodji omogoča harmonizacijo, standardizacijo in digitalizacijo različnih poslovnih področij na globalni in lokalni ravni. V povezavi s tem je ključno, da je širše področje programskega paketa SAP ustrezno podprto; tako v vsebinskem smislu (moduli in funkcionalnosti), kot tudi v organizacijskem smislu (organizacijska struktura, ter projekti in programi).

Hvala obema gostujočima predavateljema za zanimivo in poučno predstavitev njihovega poslanstva ter dela in upamo, da nas s študentom privlačno vsebino obiščejo še kdaj.

 


Novartis Gost.

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis