Aprilska kava z dekanom – tokrat v živo na MLC Ljubljana - MLC

Aprilska kava z dekanom – tokrat v živo na MLC Ljubljana

V sredo, 13. aprila smo se študenti, predavatelji in ostali ponovno zbrali na MLC Ljubljana in skupaj popili aprilsko kavo z dekanom. Po dolgem času je bilo seveda snidenje težko pričakovano in piti popoldansko kavo v tako številčni družbi, kot smo je bili navajeni nekdaj, res posebno doživetje.

Osrednja tema je bila tokrat z naslovom »Vračanje študentov v predavalnice, na fakulteto ter oživljanje akademskega povezovanja«. Poleg dekana sta zbrano publiko ob kavi nagovorila tudi kolega Saša Ristić, predsednik ŠS in kolegica Marjanca Scheicher, predsednica Alumni kluba MLC Ljubljana. Kolegica doc. dr. Danijela Brečko pa nas je po poti iskanja idej in zamisli vodila do različnih odgovorov na:

1.      Kako vrniti študente nazaj v predavalnice?

2.      Kako obogatiti osebni socialni kapital?

3.      Kako izboljšati uspeh študentov na izpitih?

 

Vprašanja, ideje ter odgovore nanje si lahko ogledate v naših predavalnicah in vabljeni k dopolnitvi le-teh, saj je lahko prav vaša ideja tista prava, najboljša, ki jo bomo znali izkoristiti v skupno zadovoljstvo vseh na MLC Ljubljana.

Img 20220420 130758

Img 20220414 110212

Hvala vsem, ki ste bili z nami na aprilski kavi in vabljeni, da ste z nami tudi v maju!

Kako Lepo Diši Ta Kava

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis