Bliža se MLC brucovanje 2018! - MLC

Bliža se MLC brucovanje 2018!

Novoizvoljeni študentski svet MLC Ljubljana, v petek 16. novembra 2018 ob 19.00 uri organizira tradicionalno brucovanje!

Dogodek se bo odvijal v Klubu 300, kjer se bodo ekipe študentov pomerile v bowlingu. Posrkrbljeno bo tudi za okrepčilo, člani zmagovalne ekipe pa bodo seveda nagrajeni!

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite in preizkusite v bowlingu ter v sproščenem vzdušju spoznate svoje kolegice in kolege!


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis