Božičkovo darilo na MLC Ljubljana - MLC

Božičkovo darilo na MLC Ljubljana

Tudi letos smo božična darila na MLC Ljubljana pripravili v sodelovanju z Božičkom, saj se tudi on zaveda pomena izobraževanja in je bil v lanskem letu častni slušatelj treh predmetov na naši fakulteti. Pri delovnem in socialnem pravu se je naučil vsega o pravicah in dolžnostih njegovih zaposlenih, to je škratov in drugega osebja; z znanjem SAP programskega orodja – nabava in prodaja ter skladiščenje igrač in ostalih daril ne povzroča več težav in je delo učinkovitejše; najbolj všeč pa so mu bile finance, saj do takrat sploh ni vedel, kakšno veselje je delo s številkami. Na koncu njegovega vrhunca sezone, mu po uspešni obdaritvi po vsem svetu in plačilu stroškov prevoza ter taks, sedaj ostane še več za njegove dolge in brezskrbne počitnice do naslednjega novembra.

Lepo pozdravljeni vsi, ki ste sledili našemu povabilu na spletno stran v prejšnjem tednu in veseli smo, da med vas lahko razdelimo prva letošnja božična darila. Vsi, ki razmišljate o študiju ali o nadaljevanju le-tega boste v naslednjih nekaj tednih v primeru vašega zanimanja za študij na MLC Ljubljana, prejeli darilni bon za vpis – pa ne čakajte do konca, saj bodo darila kot že rečeno, najbogatejša oziroma največja prav v prvih 14 dneh. Lahko vam predlagamo, da izberete darilni bon in ga podarite kot darilo komu od svojih najbližjih in ga tako prijetno in predvsem koristno presenetite.

Vljudno vabljeni na MLC Ljubljana, kjer lahko prevzamete svoj božični darilni bon.

Velikost darila je odvisna od vas, zato ne čakajte in si zagotovite največje darilo – za vas smo pripravili:

  • od 19.11. do 2.12.2018 … darilni bon MLC Ljubljana v vrednosti 400 €,

  • od 3.12. do 16.12.2018 … darilni bon MLC Ljubljana v vrednosti 300 €,

  • od 17.12. do 7.1.2019 … darilni bon MLC Ljubljana v vrednosti 200 €,

  • od 7.1. do 15.1. 2019 … darilni bon MLC Ljubljana v vrednosti 100 €.

Pohitite in izberite študij na MLC Ljubljana!

 

 


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis