Božična dobrodelna akcija 2019 na MLC Ljubljana - MLC

Božična dobrodelna akcija 2019 na MLC Ljubljana

V tem prazničnem času smo se na MLC Ljubljana v organizaciji Študentskega sveta naše fakultete kot vsako leto odločili, da naredimo nekaj dobrega in pričaramo vsaj nekaj veselja šibkejšim in tistim, ki to zares potrebujejo.

Letošnja božična dobrodelna akcija bo trajala do 20.12.2019.

 

Letos bomo obdarovali tri socialno ogrožene družine v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Vič-Rudnik ter živali iz zavetišča Gmajnica.

Izberite svojega letošnjega varovanca, ga razveselite in mu polepšajte božične praznike:

  • tričlanska družina, kjer je mama na odvajanju od alkoholizma. Deklica, ki obiskuje 2. razred OŠ si želi, da se ji izpolni največja želja in da dobi svoje drsalke.
  • v drugi družini je mama vdova; hčerka Saro, ki obiskuje 7. razred OŠ si želi zimskih čevljev (št. 38), sin v 3. letniku SŠ pa si od vsega najbolj želi nove športne copate (superge, št. 46).
  • sledi družina, kjer je mama samohranilka s štirimi otroci. Deklica obiskuje 5. razred OŠ in si želi bundo, kapo in rokavice ( rdeče ali temno modre barve, velikost za 16let). 16-letni brat pa si prav tako želi bundo, kapo in rokavice (modre barve, velikost za 16let).
  • za vse ljubitelje živali pa tokrat med varovanci tudi Zavetišče Gmajnice, kjer želijo, da je hrana za njihove varovane živali podarjena iz specializiranih trgovin za živali. Najbolj zaželene stvari, ki jih potrebujejo so: briketirana hrana za mačje mladiče, konzerve (mokra hrana) za mačje mladiče, briketirana hrana za starejše pse, Dermatosis briketi za pse, briketirana hrana za odrasle pse ter deke, rjuhe in posteljnina ( oziroma vse stvari, ki ne vsebujejo polnila).

 

Vljudno vas vabimo, da vsak izmed vas, prispeva nekaj malega in tako naredi veliko dobrega in pričara decembrsko veselje tudi komu, ki to še posebej potrebuje.

Zbiramo finančne prispevke (s katerimi bomo ob koncu kupili potrebno) in materialne dobrine (kot so hrana, nova oblačila ter igrače…).

 

Prispevke oddajte v pisarni študentskega referata v primerno škatlo.

Študentski svet MLC Ljubljana

 


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis