Božično – novoletno odštevanje na MLC Ljubljana

Božično – novoletno odštevanje na MLC Ljubljana

Leto 2021 se hitro približuje, naj božično vzdušje nas zbližuje.
Da si najdete čas za družino, prijatelje in ostale,
da vaše želje realnost bi postale.

 

Želimo si, da najdete čas tudi za kolegice in kolege, predavatelje, poslovne partnerje in ostale na MLC Ljubljana, zato vljudno vabljeni, da se nam pridružite na ONLINE Božično – novoletnem odštevanju na MLC Ljubljana v torek, 22. decembra 2020 ob 17. uri.

Z nami bo veselo, saj smo skupaj s Študentskim svetom in Alumni klubom MLC Ljubljana pripravili zanimiv in pester program, pa tudi pravo glasbeno presenečenje, saj nas bo na MLC Ljubljana obiskal eden najbolj znanih slovenskih raperjev – Nipke.

Ker pa želimo, da ste del programa tudi vi, vabimo vse tiste s talenti (tudi skritimi), da se predstavijo s svojo glasbeno, literarno, humuristično ali drugo točko in prispevajo svoj delček v tokratnem božično – zabavnem mozaiku naše fakultete. Vaše predloge in ideje z veseljem pričakujemo na info@mlcljubljana.com.

 

Prijave zbiramo na PRIJAVNEM OBRAZCU.

 

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite v čim večjem številu, zato se še danes odzovite našemu povabilu!

 

 

 

 

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis