Brezplačne delavnice in predavanja - MLC

Brezplačne delavnice in predavanja

BREZPLAČNA DELAVNICA – »PRIPRAVA OSEBNEGA PROFILA NA LINKEDINU ZA UČINKOVITO OBLIKOVANJE PROFILA PODJETJA NA LINKEDINU«

Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju s partnerji projekta EXPEDIRE (Program sodelovanja Interreg V-A Slovenija – Avstrija) organizira brezplačno delavnico z naslovom: »Priprava osebnega profila na LinkedInu za učinkovito oblikovanje profila podjetja na LinkedInu«, ki bo potekala v sredo, 10. januarja 2018, s pričetkom ob 13.00 uri v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije (Poslovna oaza), Dimičeva 13, Ljubljana.

Delavnica je brezplačna. Prijave sprejemajo preko elektronske prijavnice najkasneje do ponedeljka, 8. januarja 2018, do 12. ure oz. do zasedbe prostih mest.

Prijava na: https://www.gzs.si/dogodki/10-01-2018/expedire-priprava-osebnega-profila-na-linkedinu-za–ucinkovito-oblikovanje-profila-podjetja-na-linkedinu

BREZPLAČNO PREDAVANJE – »AVSTRIJA 2018 – DELOVNO PRAVO PRI ČEZMEJNEM POSLOVANJU«

11. januar 2018, se lahko na Gospodarski zbornici Koroška (slavnostna dvorana), Celovec – Europaplatz 1, udeležite brezplačnega predavanja – »Avstrija 2018 – Delovno pravo pri čezmejnem poslovanju«

Prijave zbirajo do 8. 1. 2018 na e-naslovu: anja.markitz@picej.com ali jasmin.goritschnig@picej.com.

Več: https://www.podjetniski-portal.si/resources/files/doc/dogodki/Vabilo_Celovec _11 .1.2018.pdf

FRANCOSKO – SLOVENSKA KONFERENCA O POSPEŠITVI GOSPODARSKIH BILATERALNIH AKTIVNOSTI MED SLOVENIJO IN FRANCIJO

Veleposlaništvo Republike Francije v Sloveniji, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo R Slovenije, Gospodarska zbornica Slovenije, Business France in Javna agencija SPIRIT Slovenija vabijo na brezplačno konferenco o priložnostih gospodarskega partnerstva, prioritetah v l.2018 in možnostih ter prednostih ali slabostih povezovanja obeh ekonomij.

Dogodek bo potekal 16. januarja 2018, od 10.00 do 12.30 ure, na Gospodarski zbornici Slovenije (dvorana A, 1. nadstropje), Dimičeva 13, Ljubljana.

Konferenca je brezplačna. Prijave sprejemajo izključno preko elektronske prijavnice najkasneje do vključno petka, 12. januarja 2018 oz. do zasedbe prostih mest.

Prijava na: https://www.gzs.si/Dogodki/16-01-2018/francosko-slovenska-konferenca-o-pospesitvi-gospodarskih-bilateralnih-aktivnosti-med-slovenijo-in-francijo-

ODPRAVIMO KONFLIKTE NA DELOVNEM MESTU

Inšpektorat RS za delo (IRSD) je v februarju 2017 začel z izvajanjem šestletnega projekta »Odpravimo konflikte na delovnem mestu« – Ozaveščanje o možnosti posredovanja v sporu med delavcem in delodajalcem ter svetovanje delodajalcem. Projekt se izvaja s finančno podporo Evropskega socialnega sklada.

Cilj projekta: okrepitev svetovalne in posredovalne vloge Inšpektorata RS za delo.

Trajanje projekta: od januarja 2017 do novembra 2022.

Ciljne skupine: Projekt je prvenstveno namenjen delodajalcem.

Vse nadaljnje informacije v zvezi s projektom lahko dobite na e-naslovu: projekt.irsd@gov.si, z obvezno oznako »ZA PROJEKT«.


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis