Brezplačni jesenski seminar: SAP se predstavi - MLC

Brezplačni jesenski seminar: SAP se predstavi

Brezplačni jesenski seminar je namenjen vsem, ki:

  • SAP programskega orodja še ne poznajo in se želijo v prihodnosti zaposlovati pri SAP uporabnikih,
  • poznajo SAP parcialno in želijo celovitejšo predstavo o tej tehnologiji ali želijo v nadaljevanju pridobiti MLC – SAP certifikat,
  • v svoje poslovanje uvajajo SAP tehnologijo in  želijo s tem v zvezi organizirati širše izobraževanje strokovnih služb.

V kolikor boste znanje na področju SAP želeli nadgraditi, vam bomo predstavili ponudbo izobraževanj SAP poslovne informacijske tehnologije na naši fakulteti.

Vabljeni 15. decembra 2021 ob 17. uri na MLC Ljubljana V ŽIVO ali ONLINE, da spoznate programsko orodje SAP podrobneje.

 

PROGRAM SEMINARJA in PRIJAVNICO najdete TUKAJ.

 


Brezplačni Jesenski Seminar Sap Se Predstavi Novica

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis