Brezplačni jesenski seminar: SAP se predstavi - MLC

Brezplačni jesenski seminar: SAP se predstavi

Zaradi velikega zanimanja za brezplačni seminar SAP SE PREDSTAVI, na katerem bomo govorili tudi o novostih na področju programskega orodja SAP – TUDI PONOVITEV V SEPTEMBRU 2021 – več informacij in prijave na.

Z udeležbo na  seminarju boste spoznali, da je poznavanje SAP programskega orodja lahko dandanes velika konkurenčna prednost na trgu dela in zato pridobivanje znanja na tem področju PAMETNA ODLOČITEV.

 

Več INFORMACIJ IN PRIJAVNI OBRAZEC!


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis