Brezplačni poletni seminar: KAJ JE WORDPRESS IN KAKO DELUJE? - MLC

Brezplačni poletni seminar: KAJ JE WORDPRESS IN KAKO DELUJE?

Si v podjetju želite razširiti poslovanje na splet? Pa se tudi zavedate zakaj bi si tega želeli in kakšna je potrebna investicija v ta korak?

Da bi bolje razumeli, da izdelava spletne strani ni nujno drag in dolgotrajen proces MLC Fakulteta za Management in Pravo Ljubljana, v sredo, 7.7.2021 ob 17. uri (na sedežu fakultete) pripravlja brezplačni poletni seminar, kjer bo predavatelj Jernej Šilak predstavil KAJ JE WORDPRESS IN KAKO DELUJE?

Naučili se boste oceniti t.i. »first investment« v izdelavo spletne strani, spoznali boste, kaj vse zahtevati pri izdelavi slednje in kako vse skupaj pravzaprav deluje.

Seminar bo trajal 3 šolske ure.

*Udeleženci naj imajo s seboj osebne računalnike.

 

Prijave so možne preko PRIJAVNEGA OBRAZCA ali na info@mlcljubljana.com.

Število mest je omejeno, zato pohitite in se prijavite še danes!

 

VLJUDNO VABLJENI!


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis