Brucovanje 2018/2019 - MLC

Brucovanje 2018/2019

…beri: NEPOZABEN BOWLING VEČER NA MLC LJUBLJANA

Da smo na MLC Ljubljana popestrili dogajanje v tem temačnem mesecu novembru, je študentski svet v petek, 16.11.2018 organiziral bowling večer z druženjem študentov visokošolskega in magistrskega programa. Glavni namen je bila dobrodošlica vsem brucom in bruckam in skupaj smo uspešno prebili ledino na začetku njihove študijske poti. Da znamo resno študirati, potrjujemo večkrat, da pa se znamo poleg tega tudi zabavati in imeti nepozaben večer, smo potrdili tudi tokrat. Vsi moški kolegi lahko priznajo, da se z »bowling kuglami« odlično znajdejo tudi njihove ženske kolegice, ki so poskrbele za nekaj nepričakovanih rezultatov v skupinah. Ponovne čestitke vsem dobitnikom zlatih, srebrnih in bronastih medalj …. tisti, ki ste ostali brez, pa nikar ne skrbite, saj bo priložnosti še dovolj! Važno je, da je vsak izmed nas prejel primerno dozo pozitivne energije, da smo se zabavali in ob tem spoznali ostale kolegice in kolege!

In na koncu kot najbolj pomembno: Spoštovane brucke in spoštovani bruci – veseli smo vas in še enkrat toplo dobrodošli v »ekipi« MLC Ljubljane  – kjer pridno študiramo, predvsem pa se znamo tudi zabavati! Pridno študirajte in se zabavajte z nami tudi vi!

 

Fotogalerijo si lahko ogledate TUKAJ!


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis