Brucovanje 2019 - MLC

Brucovanje 2019

Letošnje BRUCOVANJE na MLC Ljubljana je potekalo v petek, 29. novembra 2019 in se je tudi tokrat, zdaj že tradicionalno začelo s BOWLING-om oziroma bolj ali manj uspešnim podiranjem kegljev. Na povabilo Študentskega sveta MLC Ljubljana so se  brucke in bruci pridružili starejšim kolegicam in kolegom v Areni Play & Party v ljubljanskem BTC. Dobri rezultati so bili posledica odličnega počutja in razpoloženja študentov MLC Ljubljana, vsekakor je nekaj doprinesla tudi športna sreča. Večer je bil še dolg in škoda bi ga bilo prehitro končati, zato se je družba odpravila v enega od znanih ljubljanskih lokalov in se veselila še dolgo v noč.

Študentski svet MLC Ljubljana se vsem skupaj še enkrat zahvaljuje za sodelovanje in udeležbo ter zaupanje in dodaja, da ne spregledate ostalih dogodkov na fakulteti, ki sledijo in na katere ste vsi vljudno vabljeni.

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis