Brucovanje MLC Ljubljana 2023/24 - tradicionalni bowling in nepremagljiva zmagovalna ekipa - MLC

Brucovanje MLC Ljubljana 2023/24 – tradicionalni bowling in nepremagljiva zmagovalna ekipa

V četrtek, 14. marca 2024 smo se na povabilo Študentskega sveta zbrali na letošnjem Brucovanju MLC Ljubljana, kjer smo se v bowling-u pomerile 3 ekipe. S tem dejanjem: beri dogodkom –  so se brucke in bruci, tudi neuradno, pridružili svojim starejšim kolegicam in kolegom na fakulteti. Dobri rezultati zabavnega tekmovanja v kegljanju, so bili posledica veselega druženja in dobrega razpoloženja študentov, vsekakor pa je nekaj doprinesla tudi športna sreča, kot se za take dogodke spodobi. Iskrene čestitke letošnji zmagovalni ekipi MLC Ljubljana v sestavi: Nik Alibašić, Milan Jurenec, Maruša Selan, Gašper Miha Jalševac, Marija Martinović in Luka Štefane.

Študentski svet MLC Ljubljana se vsem še enkrat zahvaljuje za sodelovanje, udeležbo ter zaupanje in dodaja –  ne spreglejte ostalih dogodkov na fakulteti, ki sledijo in na katere ste vsi lepo vabljeni.

Novim študentkam in študentom še enkrat izrekamo dobrodošlico in se veselimo bodočih skupnih projektov in druženj. Veselite se z nami in pridno študirajte na MLC Ljubljana!


Brucova.1

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis