Brucovanje MLC Ljubljana - MLC

Brucovanje MLC Ljubljana

Novo izvoljeni Študentski svet MLC Ljubljana je v petek, 24. novembra 2017 organiziral prvo brucovanje študentov MLC Fakultete za management in pravo Ljubljana.

Študenti in nekateri predavatelji so se zbrali v Klubu 300 ter se razporedili v skupine, ki so medsebojno tekmovale v bowlingu. Navdušeni organizatorji so poskrbeli tako za druženje, animacijo kot tudi za prigrizke in tekoče spodbude, za zaključek pa niso manjkale niti medalje za vse tekmovalce prvih treh skupin.

Brucovanje 2

Na MLC Ljubljana smo veseli, da se je na dogodek odzvalo precejšnje število študentov in tudi nekaj članov akademske skupnosti ter bomo z veseljem podprli takšne in podobne projekte tudi v prihodnje.

Kaj se bo dogajalo na MLC Ljubljana v prihodnje pa lahko spremljate tudi na naši Facebook strani.


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis