Certificirani seminar: Osnove spletnega marketinga od A do Ž - MLC

Certificirani seminar: Osnove spletnega marketinga od A do Ž

Si v podjetju želite razširiti poslovanje na splet in predstaviti vaš proizvod oziroma storitev preko najsodobnejših komunikacijskih kanalov? Se želite naučiti uporabe učinkovitih orodij spletnega marketinga?

MLC Fakulteta za Management in Pravo Ljubljana je za vas pripravila seminar na eno najbolj aktualnih tem ta hip – OSNOVE SPLETNEGA MARKETINGA OD A DO Ž na katerem zagotovo ne smete manjkati.

Seminar je namenjen vsem tistim, ki bi se radi naučili osnov oglaševanja na spletu ali le-te nadgradili. Izberete lahko celostni seminar na enem mestu – od postavljanja spletne strani, njene optimizacije in na koncu uporabe oglaševalskih spletnih orodij kot je npr. Google Ads, Facebook Ads, ipd. ali pa zgolj enega od treh vsebinskih sklopov.

Program ter jesenske termine seminarja si oglejte tukaj.

 

Certificirani seminar se bo začel izvajati že septembra, zato pohitite s prijavami!

 

Error: Contact form not found.

 


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis