Certificirani seminarji »preizkušeni poznavalec« - MLC

Certificirani seminarji »preizkušeni poznavalec«

Naši partnerji Verlag Dashofer so v novembru izvedli serijo podelitev certifikatov “Preizkušeni poznavalec”. Pri pripravi in izvedbi izobraževanj z različnih področij (gradbene pogodbe, računovodenja in kontrolinga v proizvodnem podjetju, obračuna plač in dohodnine, davka od dohodka pravnih oseb, davka na dodano vrednost, priprave konsolidacije v skladu z MSRP) sodeluje tudi MLC Ljubljana.

Več kot 60 certifikatov je bilo podeljenih na dogodku “Koktajl sprememb”, ki je tradicionalno vseslovensko druženje slovenskih računovodij, kadrovikov in vseh, ki jih zanimajo spremembe v davčno-računovodski in delovnopravni zakonodaji. Prireditev je potekala 29. novembra 2017 v dvorani kino centra Kolosej v Ljubljani. Podeljevalec certifikatov je bil tudi dekan red. prof. dr. Srečko Devjak.

Kaj so »certificirani seminarji«?

Certificirani seminarji »preizkušeni poznavalec« so v gospodarsko razvitem svetu (Nemčija, Švica, Avstrija,…) uveljavljene oblike seminarjev, ki se izvajajo na visokošolski ravni. Bistvo takih seminarjev je postavitev izobraževanja v ustrezno teoretično okolje in prikaz primerov iz praks, kjer uspešno rešujejo poslovne probleme opredeljene za izbrane seminarske vsebine. Posebnost tovrstnih seminarjev je: sistemski pristop, teoretična podlaga in na koncu preizkus znanja. Raven izobraževanja se najpogosteje uvršča na I. bolonjsko stopnjo, lahko pa tudi na II. bolonjsko stopnjo. Seminarji so lahko tudi kreditno vrednoteni. Po osnovni opredelitvi se seminarji uvrščajo v neformalno izobraževanje, zaradi kreditnega vrednotenja se lahko priznavajo pri formalnem izobraževanju.

Na MLC Ljubljana ponujamo izobraževanje za pridobitev SAP certifikata, v sodelovanju z založbo Verlag dashofer certificirane seminarje »preizkušeni poznavalec«, pripravlja pa se tudi certificiran seminar s področja »vodenje«.


Predavalnica plaža

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis