Čestitke ob 30 letnici SGZ Celovec - MLC

Čestitke ob 30 letnici SGZ Celovec

Slovenska gospodarska zveza v Celovcu letos obeležuje svojo 30. obletnico ustanovitve.

Zlasti v zadnjih letih se je SGZ razvila v priznano in pomembno gospodarsko organizacijo, ki skrbi za krepitev regionalnega in gospodarskega razvoja na naselitvenem območju koroških Slovencev. Nudi vso podporo pri čezmejnem povezovanju in se zavzema za konstruktivno sodelovanje s Slovenijo.

V letošnjem letu je bil na podelitvi diplom MLC Ljubljana častni gost g. Benjamin Wakounig, predsednik SGZ, ki je prejel zlato plaketo, s čimer smo obeležili 5 let uspešnega sodelovanja. Partnerstvo za znanje med našo fakulteto in SGZ poteka predvsem v obliki študijskih ekskurzij. Tako je v tem času prb. 100 naših študentov obiskalo okoli 15 uspešnih podjetij.

Ponosni in veseli smo, na naše partnerstvo in SGZ iskreno čestitamo za 30. letnico uspešnega in vidnega delovanja v Alpe-Adria regiji!


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis