Dan odprtih vrat 2020 na MLC Ljubljana - MLC

Dan odprtih vrat 2020 na MLC Ljubljana

Včeraj, 30. septembra 2020 se je ob 17.uri začel letošnji Dan odprtih vrat na MLC Ljubljana. Pred uradnim začetkom študijskega leta 2020/2021 smo želeli pozdraviti vse naše novo vpisane kolegice in kolege študente ter ostale zunanje obiskovalce, ki še razmišljajo o vpisu. V manjšem številu smo se zbrali v oranžni predavalnici, več pa je bilo tistih, ki so bili z nami na daljavo.

Po uvodnem pozdravnem nagovoru in dobrodošlici dekana, red. prof. dr. Srečka Devjaka, nas je v svet vodenja in skozi dejstvo, da se dober vodja naredi, popeljala naša več kot odlična predavateljica, doc. dr. Danijela Brečko, ki nam je predstavila tudi kompetence današnjega časa in tiste, ki bodo zaželene leta 2025. V nadaljevanju smo spremljali še eno zanimivo temo in sicer kreativnost in kako se le-te na naši fakulteti s študenti loteva predavateljica Sabina Vlašić, mag. pri predmetu Profesionalni razvoj 1. Kreativnost je namreč med vsemi kompetencami uvrščena prav na 1. mesto med najbolj zaželenimi in pričakovanimi v prihodnje in zato ji na MLC Ljubljana tudi namenjamo potrebno pozornost. Z dobrodošlico novi generaciji študentov je nadaljeval kolega Alen Nuhanović, še aktualni predsednik študentskega sveta, ki je v nekaj kratkih, pa vendarle jedrnatih besedah pozdravil vse zbrane. Na nekatera najbolj pogosta vprašanja, ki so bila predhodno postavljena, pa sta v imenu tajništva in študentskega referata MLC Ljubljana, odgovorili in podrobneje pojasnili kolegici Natja Lavrič in Mojca Porle, ki sta nove študente med drugim tudi pozvali k prebiranju e-sporočil in spremljanju najpomembnejših informacij.

Vsem novo vpisanim kolegicam in kolegom še enkrat izrekamo toplo dobrodošlico in poudarjamo, da smo z veseljem na voljo kot pomoč in podpora na njihovi študijski poti. Hvala za zaupanje, pojdimo skupaj in odprimo vrata v digitalno prihodnost!

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis