Dan odprtih vrat MLC Ljubljana 2022 - MLC

Dan odprtih vrat MLC Ljubljana 2022

V četrtek, 6. oktobra 2022 se je ob 18.30 uri začel letošnji Dan odprtih vrat na MLC Ljubljana. Ob uradnem začetku študijskega leta 2022/2023 smo želeli pozdraviti vse naše novo vpisane kolegice in kolege študente ter ostale.

Dan Odprtih Vrat2022 3   

Dan Odprtih Vrat2022 4

Po uvodnem pozdravnem nagovoru in dobrodošlici g. dekana, red. prof. dr. Srečka Devjaka, nas je pozdravil in nagovoril tudi kolega Saša Ristić, predsednik Študentskega sveta MLC Ljubljana, ki je predstavil aktivnosti študentov. V nadaljevanju smo se v spoznavani igri z volno, predstavili drug drugemu in zaupali želje, povezane s študijem in sodelovanjem na fakulteti. Igro je kot delček zanimive študijske vsebine vodila kolegica, predavateljica Sabina Vlašić, mag. in na ta način prikazala, kako se s študenti loteva kreativnosti pri predmetu Profesionalni razvoj I. Kreativnost je namreč med vsemi kompetencami uvrščena prav na 1. mesto med najbolj zaželenimi in pričakovanimi kompetencami prihodnosti in zato ji na MLC Ljubljana namenjamo vso potrebno pozornost. V imenu pisarne študentskega referata MLC Ljubljana je študente pozdravila kolegica Mojca Porle, ki je med drugim pozvala k prebiranju pomembnih obvestil v začetku študijskega leta in spremljanju najpomembnejših informacij, da bo začetek študija seveda čimbolj prijeten.

Vsem novo vpisanim kolegicam in kolegom še enkrat izrekamo toplo dobrodošlico in poudarjamo, da smo z veseljem na voljo kot pomoč in podpora na njihovi študijski poti. Hvala za zaupanje, pojdimo skupaj in odprimo vrata v digitalno prihodnost!

Dan Odprtih Vrat2022 1

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis