Dan odprtih vrat MLC Ljubljana 2023 - MLC

Dan odprtih vrat MLC Ljubljana 2023

Včeraj, 26. septembra 2023 je z začetkom ob 18. na MLC Ljubljana potekal tradicionalni Dan odprtih vrat 2023, s katerim želimo še pred uradnim začetkom novega študijskega leta pozdraviti vse naše novo vpisane kolegice in kolege študente ter ostale.

Image001
Po uvodnem pozdravnem nagovoru in dobrodošlici kolegice Diane Sepeta, smo za novo vpisane pripravili pozdrav s strani Študentskega sveta naše fakultete, pisarne tajništva in študentskega referata, predavateljev in študentov MLC Ljubljana. Z dobrodošlico novi generaciji študentov je nadaljeval kolega Milan Jurenec, predsednik Študentskega sveta MLC Ljubljana, ki je v nekaj kratkih, pa vendarle jedrnatih besedah pozdravil vse zbrane, jih povabil k sodelovanju pri različnih aktivnostih študentov in jim podal nekaj dobrih nasvetov za začetek študija. Na nekatera najbolj pogosta vprašanja, pa sta v imenu tajništva in pisarne študentskega referata MLC Ljubljana odgovorili in podali podrobna pojasnila kolegici Natja Sever in Sanja Petrović. V več točkah smo se dotaknili uporabe spletnih študijskih portalov in sodelovanja med člani celotne akademske skupnosti, vključenosti študentov v različne projekte in mednarodne izmenjave Erasmus+, izposojo in uporabo knjižničnega gradiva, podporo in pomoč študentom v okviru tutorskega oziroma sistema demonstratorjev in podobno.

Image003

Img 2497

Na koncu smo zbrane povabili, da se predstavijo tudi sami in o sebi povedo kaj zanimivega: s čim se npr. ukvarjajo, zakaj so izbrali študij
na MLC Ljubljana in drugo. Večer smo zaključili z druženjem ob sladoledu, ki nas je vse skupaj spomnil na poletje, ki je žal minilo – vendar smo polni energije in se že veselimo novih študijskih izzivov.

Vsem novo vpisanim kolegicam in kolegom še enkrat izrekamo toplo dobrodošlico in poudarjamo, da smo z veseljem na voljo kot pomoč in podpora na njihovi študijski poti.

Hvala za zaupanje in uspešen študij!

Img 0790

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis