Dan odprtih vrat na MLC Ljubljana 2021 - MLC

Dan odprtih vrat na MLC Ljubljana 2021

Letos smo izbrali sredo, 8. septembra 2021 (ob 17. uri) za dan, ko bomo na MLC Ljubljana prvič uradno in z velikim veseljem pozdravili naše nove kolegice in kolege študente ter kandidate za študij na naši fakulteti še pred uradnim začetkom študijskega leta 2021/2022.

Vljudno vabljeni tudi vsi, ki o študiju na MLC Ljubljana še razmišljate, da se nam pridružite in spoznate študij, akademsko skupnost naše fakultete ter prepoznate prednosti študija managementa in poslovnega prava za digitalno prihodnost.

Dan odprtih vrat bo tokrat potekal na MLC Ljubljana V ŽIVO le za omejeno število slušateljev in ob spoštovanju vseh potrebnih ukrepov za zajezitev širjenja okužb, vsi ostali pa vljudno vabljeni, da se nam pridružijo ONLINE.

MLC Ljubljana bodo v sproščenem vzdušju predstavili in nagovorili cenjeno publiko, g. dekan, red. prof. dr. Srečko Devjak, predstavnik Študentskega sveta MLC Ljubljana ter študenti visokošolskega in magistrskega programa Management in poslovno pravo.

Vljudno vabljeni na MLC Ljubljana!

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis