Dan odprtih vrat na MLC Ljubljana 2022 - MLC

Dan odprtih vrat na MLC Ljubljana 2022

Uradna dobrodošlica novim študentom in kandidatom za študij na MLC Ljubljana

 

Četrtek, 6. oktober 2022 ob 18.30 uri

 

Letos smo izbrali četrtek, 6. oktober 2022 za dan, ko bomo na MLC Ljubljana prvič uradno in z velikim veseljem pozdravili naše nove kolegice in kolege študente ter kandidate za študij še pred uradnim začetkom študijskega leta 2022/2023.

Vljudno vabljeni tudi tisti, ki o študiju na MLC Ljubljana še razmišljate, da se nam pridružite in spoznate študij, akademsko skupnost naše fakultete ter prepoznate prednosti študija managementa in poslovnega prava za digitalno prihodnost.

MLC Ljubljana bodo v sproščenem vzdušju predstavili in nagovorili cenjeno publiko, g. dekan, red. prof. dr. Srečko Devjak, predstavnik Študentskega sveta MLC Ljubljana ter študenti visokošolskega in magistrskega programa Management in poslovno pravo.


Dov6 2022

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis