DAN ODPRTIH VRAT! - MLC

DAN ODPRTIH VRAT!

V torek, 10. septembra 2019 ob 17. uri vljudno vabljeni na MLC Fakulteto za management in pravo Ljubljana, kjer bo potekal Dan odprtih vrat 2019.

V svet managementa, poslovnega prava in digitalnih vsebin smo povabili naše nove kolegice in kolege študente, katerim bomo študij na MLC Ljubljana predstavili ob prijetnem druženju.

Vljudno vabimo tudi vas, ki o študiju še razmišljate, da se nam pridružite ter spoznate študij na MLC Ljubljana, akademsko skupnost naše fakultete in prepoznate prednosti študija managementa in poslovnega prava za digitalno prihodnost.

MLC Ljubljana bodo v sproščenem vzdušju predstavili g. dekan, red. prof. dr. Srečko Devjak, izbrani predavatelji in asistenti, predstavnik študentskega sveta in predstavnik študentskega referata, nenazadnje pa tudi študentje osebno.

Z veseljem vas pričakujemo – skupaj odprimo vrata v digitalno prihodnost!

 

Da bomo lažje predvideli število udeležencev, vas prosimo, da svojo udeležbo prijavite.

Error: Contact form not found.

 


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis