Dan žena na MLC Ljubljana - MLC

Dan žena na MLC Ljubljana

Včerajšnji praznik Dan žena smo obeležili tudi na MLC Ljubljana.

Študenti in predavatelji smo se zbrali na družabnem dogodku, kjer smo se posladkali, podružili in pripadnicam nežnejšega spola podarili drobno pozornost.

Dogodek je potekal v sproščenem vzdušju in je bil namenjen mreženju in spoznavanju, saj se nam je pridružil tudi naš prvi Erasmus+ študent iz Nizozemske.

Zahvaljujemo se Študentskemu svetu MLC Ljubljana in dekanu prof. Devjaku za povabilo in organizacijo in se že veselimo prihodnjih prijetnih druženj.

 


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis