Delavnica spoznavanja in uporabe Dun & Bradstreet rešitev na MLC Ljubljana - MLC

Delavnica spoznavanja in uporabe Dun & Bradstreet rešitev na MLC Ljubljana

V sredo, 13. oktobra 2021 smo na MLC Ljubljana izvedli delavnico spoznavanja in uporabe Dun & Bradstreet rešitev, ki jo vsako leto v sodelovanju s partnersko institucijo, družbo Dun & Bradstreet, zdaj že tradicionalno pripravljamo v začetku novega študijskega leta.  Z nami je bila strokovnjakinja, ga. Alja Stepišnik, ki nam je na praktičnih primerih in s pomočjo orodja Gvin.com prikazala rezultate njihovih poslovnih rešitev, ki jih lahko študentje uporabijo za potrebe analize in priprave seminarskih ali zaključnih diplomskih in magistrskih nalog.

Ogledali smo si različne finančne podatke in kazalnike, poglede in možnost primerjave s konkurenco na podlagi omenjenih kazalnikov ter zbirno mesto različnih člankov s strani finančno poslovnih medijev.  Spoznali smo tudi GVIN register in koristne podatke, ki nam jih ponuja v zvezi s uradnimi objavami, spremembami in ustanovitvami podjetij ter informacije povezane s stečaji in izbrisi poslovnih subjektov. V modulu siMatrix si lahko ogledamo kdo in na kakšen način vodi podjetje ter iskanje podjetij in bodočih poslovnih partnerjev po različnih kriterijih, pregled plačilnih navad pa nam ponuja modul Boniteta. Nenazadnje moramo omeniti še bonitetno oceno, ki omogoča pregled ocene tveganja poslovanja in Gvin pro, kjer so nam na voljo lastniške mreže, pregled javnih naročil, prijavljenih terjatev in podobno.

Zahvaljujemo se družbi Dun & Bradstreet za zanimiv prikaz njihove strokovnjakinje, študente MLC Ljubljana pa vabimo k uporabi orodja Gvin.com, ki vam je brezplačno na voljo za študijske in raziskovalne potrebe. Ob tej priložnosti še enkrat vljudno vabljeni, da se odločite za izbirna predmeta Management poslovnih tveganj in Management poslovne rasti in skupaj z nami raziščete svet podatkovne analitike ter postanete strokovnjak pri zbiranju, analizi in uporabi podatkov, ki nam pomagajo do hitrejših in pametnejših odločitev v hitro se spreminjajočem se poslovnem svetu.


Data3

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis