Diplomanti družboslovnih in humanističnih študijev - MLC

DIPLOMANTI DRUŽBOSLOVNIH IN HUMANISTIČNIH ŠTUDIJEV

Ste v zaključku svojega dodiplomskega študija? Ugotavljate, da s pridobljenimi znanji ne morete priti do sanjske službe? Bi radi pridobili drugačna znanja, znanja, ki vam bodo pomagala pri iskanju zaposlitve? Ali pa bi se rad podali na podjetniško pot in uresničil svojo podjetniško idejo?

Če ste odgovorili z DA na vsaj tri vprašanja, potem je študij na MLC Ljubljana pravi za vas!

Zakaj?

Ker vam bo dal znanja, ki jih potrebujete, da boste lahko svoj dosedanji študij oz. pot, nadgradili z vsebinami in znanjem, ki vam bodo pomagale, da boste izstopili iz povprečja in v življenju delali tisto, kar si želite, pri tem pa ne boste prekoračili pravnih okvirjev!

Spoznali boste vse kar je potrebno za ustanovitev lastnega podjetja in vrline, ki so potrebne za uspešno vodenje ljudi, prav tako pa se vam bodo povečale možnosti za delo v tujih korporacijah.

Študij omogoča izobraževanja za področja upravljanja v okolju SAP informacijske tehnologije ob uporabi velikih baz podatkov in BISNODE poslovne analitike ter orodij, ki so aktualna v spletnih in drugih oblikah marketinga.

Smo tudi v dobi, ko so znanje in informacije dobile pravo moč, da vam pomagajo do ciljev, o katerih ste razmišljal v študentskih klopeh ali kasneje na delovnem mestu.

Torej, če bi radi:

Izstopali iz povprečja in povečali svoje zaposlitvene možnosti oz. morda celo stopili na podjetniško pot

Pridobili praktična znanja ter znanja iz treh najbolj pomembnih področij v svetu podjetništva

Sodelovali s partnerji iz tujine ter dobili dostop do vrhunskih strokovnjakov na področju vodenja in managementa

Potem je MLC Ljubljana prava izbira. Naš način dela temelji na individualnem pristopu, ki vsakemu študentu omogoča poglobljen vpogled v svet podjetništva in ga pouči o pasteh, ki stojijo na poti dobrega podjetnika ter vodje.

Konkurenca študentov družboslovnih fakultet je izjemno velika. Le tisti, ki izstopajo s svojim znanjem, so privlačni za delodajalce. Zato vzemite stvari v svoje roke in pridobite znanja, ki vas bodo pripeljala do vaše sanjske zaposlitve!

Dogovorite se za posvet z nami in začnite svojo uspešno pot.

 

BREZPLAČNI POSVET

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis