Dobrodelna akcija MLC Ljubljana 2020

Dobrodelna akcija MLC Ljubljana 2020

Dobrodelna akcija MLC Ljubljana 2020, bo zaradi okoliščin, potekala malo na drugačen način, saj smo se v letošnjem veselem decembru odločili, da se bomo približali starostnikom na prav poseben način in sicer z risanjem nasmehov na njihove obraze. Prav tako pa bomo v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine pomagali eni družini.

Kako pomagati starostnikom?
  • Pripravi kratko pismo/voščilo (lahko tudi več pisem). Pomembno je samo, da je napisano/a na roke, črke morajo biti dovolj velike in čitljive.
  • Na koncu se podpiši samo s svojim imenom + dodaj – študent MLC Fakultete za management in pravo Ljubljana, če želiš ostati anonimen napiši samo Študenti MLC Ljubljana.
  • Tisti k imate doma otroke-> dobrodošle so risbice, ostali prebudite otroka v sebi in malo improvizirajte.
  • Pismo/voščilnico dajte v kuverto in pošljite na naslov: MLC Ljubljana, Tržaška cesta 207, 1000 Ljubljana
PISMA/VOŠČILNICE SE ZBIRAJO DO 21.12.2020 (bodite pozorni kdaj jih boste poslali)

 

Kako pomagati družini?
  • Zbirali bomo denarna nakazila za družino (oče, dva sinova 11, 12 let)
  • Denar nakažete na račun fakultete MLC Ljubljana, Tržaška cesta 207, 1000 Ljubljana TRR št. SI56 0313 4100 0456 725 odprt pri SKB d.d.
  • POMEMBNO: koda namena-CHAR in sklic/referenca: Dobrodelna akcija 2020
  • Z zbranimi sredstvi bo fakulteta kupila nujne potrebščine za družino
NAKAZILA SE ZBIRAJO DO 18.12.2020

 

Vljudno vas prosimo, da priskočite na pomoč in polepšate praznike starostnikom in družini!!

 

Vaš
Študentski svet MLC Ljubljana

 


dobrodelna akcija mlc ljubljana 2020

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis