Dobrodelna akcija: "MLCjevci delamo dobro!" - MLC

Dobrodelna akcija: “MLCjevci delamo dobro!”

Študentski svet MLC Ljubljana je organiziral dobrodelno akcijo “MLCjevci delamo dobro!”.

Na MLC Ljubljana smo v sodelovanju z zaposlenimi Socialno varstvenega programa Kažun Piran (CSD Piran), zbirali oblačila in higienske pripomočke za Piranske brezdomce. Darovane predmete so študenti zapakirali v darila in jih skupaj z Božičkom odpeljali v Piran. Oskrbovanci KAŽUNA so nas pogostili z dobrotami, ki so jih sami pripravili, Božiček pa jih je razveselil z darili.

Hvala vsem, ki ste pripomogli, da je bila akcija uspešna!

Več fotografij si lahko ogledate na naši Facebook strani.


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis