Dogodki za študente - MLC

Dogodki za študente

ČE VAS ZANIMA LESARSTVO JE TO PRAVI DOGODEK ZA VAS – LESARSKI FORUM 2017 – »NAPREDNO V LESARSTVU«

Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo – Direktorat za lesarstvo in Javna agencija SPIRIT Slovenija vabita v sodelovanju z Zavodom Big, Društvom lesarjev Slovenije in drugimi partnerji na Lesarski forum na temo Napredno v lesarstvu z izjemno zasedbo mednarodno uveljavljenih strokovnjakov.
Dogodek bo potekal 18. oktober 2017, ob 18. uri na Mestu oblikovanja Slovenija, Dunajska 123, Ljubljana

Več o dogodku in program najdete na: http://zavodbig.com/lesarski-forum-2017/

BREZPLAČNI SEMINAR – »ZASLUŽI DENAR S SVOJIM HOBIJEM ALI IDEJO«

Data d.o.o. vas 19. oktobra 2017, od 14.00 do 16.00 ure vabi na brezplačni seminar – »Zasluži denar s svojim hobijem ali idejo«. Kraj izvedbe: Dunajska cesta 136, Ljubljana.

ZAKAJ? Ker imamo vsi ljudje ideje in prebliske. O njih se pogovarjamo s prijatelji na kavi, a smo pogosto preveč previdni. Zato le redki zberejo pogum, v svojih idejah prepoznajo poslovno priložnost in jih uresničijo. Udeležite se brezplačnega seminarja in spremenite svoje zamisli in hobije v priložnost za zaslužek.

Dodatne informacije in prijava: http://data.si/izobrazevanje/zasluzi-denar-s-svojim-hobijem-ali-idejo/

STARTUP VIKEND v NOVEM MESTU

Med 20. in 21. oktobrom 2017 se lahko udeležite brezplačnega STARTUP VIKENDA v NOVEM MESTU, ki ga organizira Podjetniški inkubator Podbreznik, Novo mesto. Če si želite povečati možnost kariernega uspeha, razviti svoj potencial, poslovne zamisli in se hkrati družiti ter zabavati… je to podjetniški dogodek, kjer lahko v 2 dneh iz ideje razvijete svoj produkt.

ZAKAJ SE UDELEŽITI STARTUP VIKENDA?

• Ker so to izjemno zabavni prvi koraki v svetu podjetništva, ki ti bodo koristili kjerkoli na tvoji poklicni poti.
• Ker lahko v 2 dneh prideš od ideje do konkretnega prototipa oz. produkta.
• Ker bodo tam izkušeni mentorji in podjetniki, ki bodo želeli, da tvoji ideji uspe.
• Ker se na Startup vikendu rodijo tudi izjemna svetovna podjetja – npr. LACEnano.
• Ker boš vzpostavil nova znanstva in poslovne kontakte.
• Ker boš imel možnost, da tvojo idejo vidijo uveljavljani podjetniki.
• Hrana in nepozabno vzdušje, pa tvorita piko na i.

Več informacij in prijave na: https://www.rc-nm.si/prijavi-se-na-oktobrski-startup-vikend-novo-mesto/

NAJBOLJ SOČEN START UP VIKEND NA TEMO TURIZMA, se bo dogajal med 20. in 22. oktobrom 2017 v TOLMINU

Zmagovalna ekipa najbolj sočne startup ideje bo prejela denarno nagrado v višini 300 evrov na skupino.
1. Izziv: Dediščina 1. svetovne vojne (dodatna nagrada v vrednosti 300 EUR/skupino)
2. Izziv: e-mobilnost (dodatna nagrada v vrednosti 300 EUR/skupino)
3. Izziv: Bohinjska proga (dodatna nagrada v vrednosti 300 EUR/skupino

Informacije in prijave na: http://www.najboljsocenstartup.eu/

BREZPLAČNI SEMINAR »EVROPSKA SREDSTVA SO NA VOLJO, STE PRIPRAVLJENI?«

Data d.o.o. vas vabi na brezplačni seminar – »Evropska sredstva so na voljo, ste pripravljeni?« Seminar bo potekal 23. oktober 2017, od 11.00 do 12.30 ure na Dunajski cesti 136, Ljubljana
Za evropska sredstva lahko kandidirajo in jih prejmejo tudi mikro in mala podjetja, vendar je dobro, če se na razpise pravočasno pripravite. Evropska sredstva so postala pomemben del razvoja in rasti uspešnih podjetij v EU, svojo konkurenčnost pa lahko z njimi okrepite tudi v vašem podjetju.
Več na: http://data.si/izobrazevanje/evropska-sredstva-so-na-voljo/

POSLOVNA KONFERENCA IN B2B S PODJETJI IZ BIH

25. oktobra 2017, se lahko ob 9.30 uri, na Gospodarski zbornici Slovenije (Poslovna oaza, 7. nadstropje), Dimičeva 13, Ljubljana, udeležite brezplačne Poslovne konference in B2B s podjetji iz BiH.
Poslovno srečanje je del projekta UNIDO-RECP in je namenjeno podjetjem, ki želijo vzpostaviti poslovno sodelovanje na področju organizacije in zagotavljanja učinkovite in čiste proizvodnje. (UNIDO – RECP (Resource Efficient and Cleaner Production) je instrument politike OZN za implementacijo mednarodne razvojne pomoči, ki lokalne skupnosti in poslovne subjekte v deželah prejemnicah usposablja za učinkovitejšo rabo resursov in čistejšo proizvodnjo.)

Dodatne informacije in prijave na: https://www.gzs.si/dogodki/25-10-2017/poslovna-konferenca-in-b2b-s-podjetji-iz-bih

13. PODJETNIŠKI KLEPET – »SPODBUJANJE DRUŽINSKEGA PODJETNIŠTVA«

Vabljeni na 13. Podjetniški klepet – »Spodbujanje družinskega podjetništva«, Ljubljana, ki ga v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije (Poslovna oaza), Dimičeva 13, Ljubljana, 7. novembra 2017, ob 13. uri, organizirajo MGRT, Javna agencija SPIRIT Slovenija in GZS Podjetniško trgovska zbornica
Predavanje bo zajemalo naslednje vsebine:
• Odplačna odsvojitev kapitala v primeru družinskega nasledstva oz. kako si ob družinskem nasledstvu zagotoviti primerno pokojnino
• Ureditev družinskega nasledstva in management v podjetjih z več solastniki (ki niso družinsko povezani)
• Primeri dobrih praks

Dodatne informacije in prijave: https://ptzsparovcek.gzs.si/vsebina/Podjetni%C5%A1ki-klepet/13-podjetni%C5%A1ki-klepet-Spodbujanje-dru%C5%BEinskega-podjetni%C5%A1tva-Copy

BREZPLAČNI SEMINAR – »PODJETNIK SEM – KAJ PA ZDAJ?«

20. novembra 2017, se lahko na Dunajski cesti 136, Ljubljana od 11.00 do 13.00 ure udeležite brezplačnega seminarja »PODJETNIK SEM – KAJ PA ZDAJ?«, ki ga organizira Data d.o.o.
Seminar je namenjen vsem podjetnikom začetnikom in tudi tistim radovednim posameznikom, ki nameravajo postati podjetniki in bi radi vedeli, kaj jih čaka po ustanovitvi podjetja. Dobrodošli so tudi vsi podjetniki, ki želijo poslovanje svojega podjetja urediti tako, da bodo mirno spali, da se bodo znali organizirati in v praksi poiskati pomoč strokovnjakov.

Dodatne informacije in prijave: http://data.si/izobrazevanje/podjetnik-sem-kaj-pa-zdaj/


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis