DRUŽINSKA PODJETJA

Delate v družinskem podjetju kjer boste prevzeli vodenje? Bi radi nadgradili svoja znanja in vašemu podjetju pomagali do boljših poslovnih rezultatov? Želite postati dober vodja in inspirirati svoje zaposlene? Želite razširiti svojo socialno mrežo s podjetniki, ki se zavedajo moči znanja v podjetništvu? Želite z izobrazbo in znanjem prispevati k razvoju »vašega« podjetja

Če ste odgovorili z DA na vsaj tri vprašanja, potem je študij na MLC Ljubljana pravi za vas!

Zakaj?

Ker vam bo dal znanja, ki jih potrebujete, da boste lahko svoj dosedanji študij oz. pot, nadgradili z vsebinami in znanjem, ki vam bodo pomagale, da boste vaše družinsko podjetje popeljali do večjih poslovnih uspehov. Pomembna prednost študija na MLC Ljubljana je širjenje poslovne mreže med študenti in partnerji fakultete, ki oblikujejo akademsko poslovno skupnost fakultete. Veliko naših partnerjev pa je iz sosednje Avstrije, ki je prvi večji trg za slovenska podjetja.

Z nami boste dobili znanja iz področja prava, ki bodo poskrbela za dobro in transparentno poslovanje. A seveda niso dovolj samo pravna znanja, ki vam pomagajo odpreti svojo dejavnost. Poleg tega potrebujete znanja še iz dveh področij.

Študij omogoča izobraževanja za področja upravljanja v okolju SAP informacijske tehnologije ob uporabi velikih baz podatkov in BISNODE poslovne analitike ter orodij, ki so aktualna v spletnih in drugih oblikah marketinga.

Vodenje in digitalno poslovanje sta dve temeljni področji, ki sovpadata s pravom ter sta nujni za uspešnost vsakega podjetja. Kolikokrat ste že razmišljali o tem, da bi lahko modernizirali metode dela in s tem povečali konkurenčnost podjetja? Kako bi lahko VI svojo ekipo zaposlenih organizirali, da bi povečali njihovo učinkovitost in vodili bolje?. Z nami bo to uresničljivo!

Torej, če bi radi:

Dvignili in se pripravili na prevzem vašega družinskega podjetja

Sodelovali s partnerji iz tujine in vstopali na nove trge dobili dostop do vrhunskih strokovnjakov na področju vodenja in managementa

Pridobili znanja iz treh najbolj pomembnih področij v svetu podjetništva

Potem je MLC Ljubljana prava izbira. Naš način dela temelji na individualnem pristopu, ki vsakemu študentu omogoča poglobljen vpogled v svet podjetništva in ga pouči o pasteh, ki stojijo na poti dobrega podjetnika ter vodje.

S pravim znanjem in našo pomočjo, bo vaše družinsko podjetje prosperiralo tudi z naslednjo generacijo. Zato se dogovorite za posvet že zdaj poskrbite za svojo prihodnost!

Kontaktirajte nas TUKAJ!

 

BREZPLAČNI POSVET

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis