Dvodnevni seminar: Izdelava spletne strani - MLC

Dvodnevni seminar: Izdelava spletne strani

Si v podjetju želite razširiti poslovanje na splet?

 

Na MLC Fakulteti za Management in Pravo Ljubljana bomo izvedli celostni seminar od postavljanja spletne strani na »platformi WordPress«, do njene optimizacije. Seminar bo izvedel as. Jernej Šilak in bo potekal med 21 in 22.8., s pričetkom ob 17.00 uri. 

Vsak slušatelj, se bo lahko sam praktično preizkusil v izdelavi spletne strani. Naučil pa se bo še ostalih nujnih veščin, ki so potrebne pri njenem vzdrževanju.

Vsebino seminarja ter prijavni obrazec najdete TUKAJ!

Pohitite s prijavami, število mest je omejeno.

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis