Ekskurzija študentov MLC Ljubljana v Krkino tovarno zdravil v Novem mestu - MLC

Ekskurzija študentov MLC Ljubljana v Krkino tovarno zdravil v Novem mestu

MLC Ljubljana organizira v sredo, 26. februarja 2020, ekskurzijo za študente v Krko, d. d., tovarno zdravil iz Novega mesta, ki je med vodilnimi generičnimi farmacevtskimi podjetji v svetu. Z njihovimi zdravili se vsak dan zdravi 50 milijonov pacientov v več kot 70 državah. V Krki, d. d., imajo več kot 12.600 zaposlenih. Najprej se bomo skozi kratek film poučili o zgodovini, razvoju in dejavnostih Krke, nato pa si bomo ogledali proizvodnjo v Notolu 2, obratu za proizvodnjo trdnih oblik zdravil, kjer gre za visoko avtomatizirane proizvodne in transportne procese. V omenjeni objekt so vgrajeni najkakovostnejši in najsodobnejši materiali in tehnologije. MLC Ljubljana je nazadnje obiskala Krko, d. d., v letu 2017, zato se veselimo, da bomo skupaj z našimi študenti ponovno njihovi gostje.

Študentje, vljudno vabljeni in se vidimo naslednjo sredo na ekskurziji!

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis