Erasmus izmenjava v Leirii, Portugalska - MLC

Erasmus izmenjava v Leirii, Portugalska

Erasmus izmenjava v Leirii, Portugalska, je bila zame resnično nepozabna avantura. To majhno mesto me je takoj očaralo s svojo barvito arhitekturo, tlakovanimi ulicami in prijaznimi domačini. Na lokalni univerzi sem imel priložnost raziskovati zanimive študijske teme, ki so mi prinesle obilo znanja, prav tako sem pridobil veliko izkušenj zunaj predavalnic.
Raziskovanje Leirie in Portugalske je bilo čudovito. Od okušanja lokalne kulinarike do obiskov ostalih mest na celinski Portugalski kot tudi otoka Madeira, je bilo vsak dan poln novih odkritij. Poleg tega sem imel priložnost spoznati študente iz različnih delov sveta, kar je ustvarilo trajna prijateljstva in obogatilo moje razumevanje različnih kultur.
Seveda pa to prinese tudi svoje izzive. Prilagajanje na novo okolje in premagovanje jezikovnih ovir sta bila izziva, vendar sem se iz njih naučil veliko. Skozi ta doživetja sem zrasel kot posameznik in pridobil nove perspektive.
Erasmus v Leirii je bil za mene nepozabna izkušnja, ki mi je dala nove veščine, prijatelje in nepozabne spomine.


Erasmus

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis