Erasmus+ obisk na Portugalskem - MLC

Erasmus+ obisk na Portugalskem

Med 10. in 13. majem 2022 je prof. dr. Marko Novak obiskal partnersko institucijo Instituto politecnico de Braganca na Portugalskem. V okviru Erasmus+ mobilnosti je izvedel predavanji na iz področja prava intelektualne lastnine, na temi “The legal system of protecting the EU trademark” in “Legal disputes over the EU trademark”.

Novak Ipb 1 1

 

Namen njegovega obiska je bil tudi tudi okrepiti vezi s partnersko institucijo, njenimi študenti in zaposlenimi ter se pogovoriti za nove možnosti sodelovanja tudi na raziskovalnem področju. Kolegi iz IPB so mu pripravili prijeten sprejem ter mu tudi predstavili svojo institucijo ter lokalno okolje.

Veselimo se nadaljnjega sodelovanja s Portugalskimi kolegi!

 

 


Novak Ipb 2

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis