Farmacevtska družba Novartis vabi k sodelovanju študente MLC Ljubljana - MLC

Farmacevtska družba Novartis vabi k sodelovanju študente MLC Ljubljana

V ponedeljek, 20. maja 2024 so predstavniki farmacevtske družbe Novartis v okviru izobraževanja SAP na MLC Ljubljana predstavili projekt uvjanja nove generacije programskega paketa SAP (S4HANA). S tem bodo omogočili harmonizacijo, standardizacijo in digitalizacijo različnih poslovnih področij na globalni in lokalni ravni. Omenjeni projekt predstavlja odlično priložnost za vse, ki bi želeli v praksi podrobneje spoznati zmožnosti programskega paketa ter metode projektnega dela v globalnem poslovnem okolju. V ta namen vabijo k sodelovanju tudi študente MLC Ljubljana, ki imajo nadpovprečno zaključeno izobraževanje SAP.

Veseli smo, da je našim študentom ponujena priložnost za delo na projektu, ki jim lahko odpre marsikatera vrata in se Novartisu zahvaljujemo za predstavitev in priložnost kariernega razvoja. Vsem študentom, ki jih delo zanima, pa želimo uspešno prijavo in izzive, pri katerih bodo lahko izkazali znanja in veščine, ki so jih pridobili na MLC Ljubljana.


20240520 170311

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis