Februarska Akademija SAP na MLC Ljubljana se je že začela - MLC

Februarska Akademija SAP na MLC Ljubljana se je že začela

V torek, 30. januarja 2024 smo na MLC Ljubljana začeli z zimsko izvedbo uspešne Akademije in po prvem, to je uvodnem pretežno teoretičnem predavanju, se bodo slušatelji na naslednjem srečanju že srečali s programskim orodjem SAP tudi na praktičen način – z njegovo uporabo na določenem poslovnem modelu.

V kolikor ste zamudili uvodno predavanje, ni še prepozno, da se nam pridružite, sicer pa bo Akademija v tem študijskem letu na izbiro še enkrat in to v maju 2024 – vabljeni, da ste z nami zdaj ali spomladi!

Tudi tokratnim slušateljem želimo uspešno delo in naj se to rezultira le v nadpovprečnih uspehih na zaključnem ocenjevanju – srečno!


Sap

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis