Februarsko gostujoče predavanje na MLC Ljubljana: »Kako SAP danes sodeluje pri digitalizaciji Slovenije in kaj prihaja« - MLC

Februarsko gostujoče predavanje na MLC Ljubljana: »Kako SAP danes sodeluje pri digitalizaciji Slovenije in kaj prihaja«

Gost februarskega gostujočega predavanja je bil v sredo, 17. februarja 2021 na MLC Ljubljana g. Marko Čenčič, ki je arhitekt poslovnih rešitev v SAP Slovenija in pomaga večjim organizacijam v Sloveniji pri načrtovanju digitalizacije in IT strategije.

Za uvod nam je predstavil trende na področju digitalizacije in strategijo razvoja informacijskega sistema SAP. Poudaril je, da je danes najpomembnejša pripravljenost za stalno učenje  in hitro prilagajanje na spremembe, zato so ključne digitalne tehnologije povezane predvsem z vseobsegajočo avtomatizacijo, strojnim učenjem in umetno inteligenco, delom s podatki in njihovo analitiko, različnimi varnostnimi storitvami in nadgradnjo uporabniških vmesnikov. Ogledali smo si številne primere, nato pa je sledila predstavitev uporabnosti in razširjenosti SAP-a po svetu in na primeru podjetij v Sloveniji.  G. Čenčič je ob koncu odgovoril na številna vprašanja študentov, ki so bili nad predavanjem navdušeni.

Hvala g. Čenčiču in podjetju SAP za gostujoče sodelovanje in veselimo se  skupnih izzivov tudi v prihodnje!

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis