Glavni februarski info dnevi 2024 so za nami - MLC

Glavni februarski info dnevi 2024 so za nami

V petek, 16. in soboto, 17. februarja 2024 so potekali glavni info dnevi za vpis v visokošolske študijske programe in tudi MLC Ljubljana je tokrat obiskalo veliko zainteresiranih za visokošolski in magistrski program Management in poslovno pravo. Predstavili smo jim oba študijska programa ter pojasnili vse o poteku študija in predavanj, izkušnjah naših študentov in predavateljev, praktičnem delu izobraževanja, partnerskem in poslovnem okolju naše fakultete, zaposljivosti diplomantov in drugih prednostih izobraževanja na MLC Ljubljana. Na letošnji predstavitvi, ki jo je vodil g. dekan, red. prof. dr. Srečko Devjak, so sodelovali tudi nekateri naši študenti.

 

Vsem skupaj se še enkrat zahvaljujemo za sodelovanje, vas pa vabimo, da se nam pridružite na MLC Ljubljana in z nami osvojite znanja in pridobite veščine za uspešno vodenje v digitalni prihodnosti.


Informativni dan

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis