Gosti gostujočega predavanja s podjetja Hotel Mons d.o.o. - MLC

Gosti gostujočega predavanja s podjetja Hotel Mons d.o.o.

V sredo, 15. maja 2024 smo v okviru majskega gostujočega predavanja gostili g. Marinka Šantka, prokurista ter direktorja prodaje in prihodkovnega management, ter ga. Barbaro Glažar, področno vodjo za direktno prodajo. Predstavila sta nam izzive v njihovem hotelirskem poslovanju v predavanju z naslovom »Management v turizmu«.

Na stičišču Ljubljane in neokrnjene narave hotel ponuja udobje elegantnih hotelskih sob, notranji bazen s čudovitim razgledom, pokrito ali odprto parkirišče, udobje restavracije Robin in bistroja A2 ter osvežitev v baru. Vsaka, do potankosti premišljena podrobnost, je del njihovega novega mozaika. Vse na enem mestu, pa je njihov novi sinonim. To je novi Four Points by Sheraton Ljubljana.

Marinko Šantek je začel svojo kariero v hotelirstvu na recepciji in napredoval skozi ključne vodstvene pozicije do direktorja prodaje, direktorja prihodkovnega managementa in prokurista, kjer strateško maksimira prihodke in zagotavlja finančno uspešnost podjetja v skladu s standardi Marriott.

Barbara Glažar  pa je profesorica španščine ter južnoslovanskih jezikov in magistra turizma. Prvi stik s turizmom je v okviru študentskega dela doživela v Slovenski turistični organizaciji, v hotelirstvu pa z opravljanjem nalog receptorke na Kanarskih otokih. Po končani pandemiji se je vrnila v Slovenijo, kjer v hotelu Four Points by Sheraton Ljubljana Mons skrbi za pridobivanje novih naročnikov oziroma poslovne partnerje.

Na predavanju smo prisluhnili praktičnim izkušnjam (kako začeti na hotelski recepciji in priti do vodstvenega položaja) in nasvetom gostujočih strokovnjakov s področja managementa v turizmu, kako efektivno upravljati s strategijami, ki pripomorejo k finančni uspešnosti v hotelirstvu.

Gostoma se zahvaljujemo za zanimivo predavanje ter njihov obisk na MLC Ljubljana in jim želimo bogato sezono in zadovoljne goste  novega Four Points by Sheraton Ljubljana tudi v bodoče!

 


Ab

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis