Gostja Alumni kluba MLC Ljubljana v januarju je bila Ana Maria Mitić - MLC

Gostja Alumni kluba MLC Ljubljana v januarju je bila Ana Maria Mitić

V sredo, 17. januarja 2024 smo v Alumni klubu MLC Ljubljana gostili kolegico, našo diplomantko Ano Mario Mitić. Kot članica našega kluba nam je svojo karierno pot predstavila v zanimivem predavanju »Kako združevati umetniško kreativno izražanje s strukturiranim poslovnim svetom«.

Ana Maria Mitić je prepoznaven obraz televizijskih programov, dolgoletna voditeljica številnih prireditev, ki je na Konzervatoriju za glasbo in balet Ljubljana končala študij klavirja in teorije. Izkušena igralka, ki ji niso tuji tako odri kot televizijske serije in celo sinhronizacija risank, je zaposlena kot direktorica lastnega podjetja, ki ponuja kreativne rešitve. V njenem podjetju M.I.T.I.C. d.o.o. tako poleg javnih nastopov pomagajo podjetjem in posameznikom predstaviti dobre zgodbe pravemu občinstvu. Kreiranje unikatne vsebine skupaj z raznimi prepoznavnimi imeni slovenske zabavne industrije plemeniti njene službene aktivnosti že več kot 20 let.

Ana Marija Mitić je diplomantka MLC Ljubljana, pri svojem delu pa stavi predvsem na digitalno osveščenost in dobro komunikacijo. Pretekla leta kreativne moči vlaga v spletni portal www.MamaMaria.si, kjer z ekipo ustvarja pogovorne oddaje s kakovostno vsebino. Njena zadnja televizijska pojavnost je bila vloga stalne žirantke v oddaji Znan obraz ima svoj glas na Pop TV, konec leta 2023 pa se je občinstvu predstavila z avtorsko skladbo na Festivalu slovenskega šansona.

Hvala kolegici Ani Marii Mitić za njen čas in pester ter zanimiv pregled njenega dela in vsi skupaj ji želimo le uspešno in srečno za naprej, pa da ji nikoli ne zmanjka njene neverjetne in pristne energije. Obenem pa iskrena hvala za njen čudovit nasmeh, ki ga je vedno pripravljena deliti z nami – ponosni smo, da je Ana Maria Mitić članica Alumni kluba MLC Ljubljana!

Ana Maria Mitić 2


Ana Maria Mitić

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis