Gostujoče predavanje - Novi marketinški pristopi in komuniciranje z javnostmi za podjetja - MLC

Gostujoče predavanje – Novi marketinški pristopi in komuniciranje z javnostmi za podjetja

V sredo, 27. novembra 2019 smo na MLC Ljubljana gostili predavanje Aneja Ferka, vodje korporativnega in tržnega komuniciranja v podjetju Špan – Center mobilnosti. V predavanju z naslovom Novi marketinški pristopi in komuniciranje z javnostmi za podjetja nam je predstavil svoj pogled na marketing v odnosu do ostalih dejavnikov v podjetju, razvoj spleta in njegov vpliv na marketing ter razliko med ameriškimi in evropskimi pristopi na področju digitalnega marketinga. V drugem delu pa smo izvedeli več o temeljih sodobnega komuniciranja, profiliranju strank in marketinških strategijah ter sodobnih orodjih, ki se uporabljajo na tem področju. Odziv študentov na tokratno temo je bil velik, predavanje pa zanimivo.


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis